Search

Schoenen Tips

  /  Overig   /  De leukste promo items voor deze zomer
aansteker

De leukste promo items voor deze zomer

De zomer lijkt misschien nog ver weg, maar wanneer het aankomt op relatiegeschenken en promotiemateriaal kan je nooit vroeg genoeg zijn. Daarom is het een goed idee om nu alvast na te gaan denken over promotiemateriaal voor deze zomer en je alvast een beetje te oriënteren. Met deze blog geven we je alvast wat inspiratie voor de leukste promotie items voor deze zomer.

Op nummer 5: waterflesjes. Bedrukte waterflesjes zijn eigenlijk voor ieder seizoen geschikt, maar in de zomer zijn ze extra handig. Met het warme weer is het natuurlijk belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Help jouw werknemers, klanten of leveranciers daarbij door waterflesjes te bedrukken met jouw logo of afbeelding. Zet ze bijvoorbeeld bij de receptie neer zodat bezoekers makkelijk een flesje voor onderweg mee kunnen nemen.

Nummer 4: strandballen. Het bedrukken van strandballen is een leuke en originele manier om jouw merk te promoten. Het is een interactief en speels item. De ontvanger zal vast en zeker leuke herinneringen maken met jouw bedrukte strandbal, wat leidt tot positieve naamsbekendheid. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop in de aanschaf, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Op nummer 3: strandhanddoeken. Niets zegt ‘zomer’ méér dan een lekker dagje strand. De mooie dagen in Nederland zijn schaars. Wanneer de temperatuur boven de 25-30 graden komt, gaan we en masse richting de kust. Door een strandhanddoek te bedrukken met jouw logo zorg je voor een hoge exposure van jouw merknaam, gezien de handdoek door veel mensen gezien zal worden.

Nummer 2: zonnebrillen! Een gouwe ouwe onder de relatiegeschenken: de bedrukte zonnebril. De bedrukte zonnebril is al jaren een ontzettend populair promotiemiddel. Ze zijn niet alleen praktisch, maar wanneer je voor een trendy model kiest, is het ook nog eens een mooi fashion statement.

En dan, nummer 1… aanstekers met flesopener! Twee promo items voor de prijs van één. Een aansteker met flesopener is onmisbaar op elke zomerse barbecue. Steek de barbecue aan en trek gelijk een lekker drankje open. Door de combinatie van deze praktische functies zijn de aanstekers uniek en opvallend, waardoor jouw merk zeker zal worden onthouden door de ontvangers.

Ben jij geïnspireerd geraakt door ons zomerse lijstje? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Op deze website vind je de leukste zomerse items, waaronder bedrukte aanstekers met opener.

Veel plezier met de zoektocht en alvast een fijne zomer!