Search

Schoenen Tips

  /  Gastblogs   /  Heren T-shirts online kopen
t shirt

Heren T-shirts online kopen

Een heren T-shirt wordt vaak gedragen onder de basis kleding zoals een overhemd of trui. Natuurlijk heb je ook in de zomer vaak van die heerlijke luchtige shirts aan zodat  je niet snel gaat zweten en er lekker zomers bij loopt. Elke man zal erover eens zijn dat een heren T-shirts moet aanvoelen als een tweede huid, zeker wanneer je deze onder je kleding draagt.

Zacht ademend en absorberend

Een heren T-shirt moet gemaakt zijn van een heerlijk zachte stof, die toch ademt en absorbeert. Dit waren enkele kenmerken die de klanten als feedback gaven op de collectie van ShirtsofCotton. ShirtsofCotton.nl verkoopt al jaren Heren T-shirts online. Zij vragen daarbij ook al jaren feedback van hun klanten. Ze willen namelijk het perfecte T-shirt ontwikkelen. In de loop van de tijd heeft dit merk de shirts iedere keer aangepast aan de wensen van de klant door het luisteren naar de feedback.

Extra lange achterkant en meer ruimte onder de oksels

Een andere opgepikte opmerking is de irritatie dat een shirt steeds uit de broek gaat wanneer je gaat zitten. De shirts van ShirtsofCotton zijn daarom aan de achterzijde wat langer. Ook de te strakke stof onder de oksels werd als niet prettig ervaren waardoor deze herenshirts nu meer ruimte hebben op deze plek.

Geen prikkende stiknaden of irritante labels

ShirtsofCotton Heren T-shirts zijn zeer stevig omdat ze gemaakt zijn van de beste katoensoort. De stof is daarnaast dubbel gestikt en voorgekrompen zodat er in de was niets meer kan gebeuren. Ondanks de dubbele stiknaden zijn deze wel met een fijn garen gemaakt. Hierdoor krijg je geen harde randen in het shirt. Ook de uitstaande labels of ingenaaide was etiketten werden als storend ervaren. Die zijn inmiddels ook vervangen voor gedrukte labels die je niet voelt. Wil jij ook ervaren hoe fijn deze shirts zijn koop dan ShirtsofCotton Heren T-shirts online.