Search

Schoenen Tips

  /  Gastblogs   /  Zin in de winter, met elektrische sokken
Zin in de winter, met elektrische sokken

Zin in de winter, met elektrische sokken

Heel veel mensen hebben last van wintertenen, of simpelweg koude voeten. Zeker nu de winter er weer aan komt, worden de problemen bij de meeste mensen groter. In eerste instantie zal je warme sloffen aantrekken of wat dikkere sokken, maar voor de echte koukleumen is dit lang niet genoeg. De warmst mogelijke oplossing zijn de elektrische sokken van BERTSCHAT®. Deze  elektrische sokken werken op basis van een externe accu die steeds opnieuw oplaadbaar is. De accu is er in drie verschillende varianten die elk een andere capaciteit hebben. De accu van 2.600 mAh wordt standaard meegeleverd als je de sokken besteld. Met deze accu kan je tot wel 8 uur verwarmen op de laagste stand. Als dit niet lang genoeg voor je is kan je ook nog kiezen uit een 3.000 mAh accu en een extreem krachtige 3.800 mAh accu. Je kan dus urenlang verwarmen met al deze keuze voor een accu.

Van Basic tot Elite

Naast verschillende accu’s zijn er ook nog verschillende versies elektrische sokken. Je hebt de basic sok als instapmodel. Deze sok zorgt al voor heerlijk warme voeten tijdens koude dagen. Naar aanleiding van vragen uit de markt zijn er inmiddels meerdere andere sokken ontwikkeld die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. De pro-versie van de sokken is voorzien van verbeterde  verwarmingselementen waardoor de warmte wat beter wordt geleid. De elite versie heeft de verwarmingselementen aan de buitenkant zitten. Dit zorgt voor een nog comfortabeler gevoel tijdens het dragen van de sokken en met name het lopen op de sokken.

Verschillende modellen

De elektrische sokken Pro en elektrische sokken Elite zijn beide ook nog in twee varianten verkrijgbaar. De bekende lange sok, oftewel de long edition zoals ook bij de basic verwarmde sok wordt geleverd. De lange versie is goed geschikt om mee te gaan wintersporten omdat ze makkelijk in de skischoen passen. De accu zit aan de bovenkant van de sok en die komt daarom goed boven de skischoen uit.

Voor de wandelaars onder ons die liever geen lange sok dragen is er de hiking edition. Deze sok is een stuk korter en komt boven de enkel. Ook hier zit de accu aan de bovenkant van de sok. De accu is zo geplaatst dat als je wandelschoenen aan hebt, je geen last hebt van de batterij van de verwarmde sok. 

Zowel binnenshuis als buitenshuis

Uiteraard kan je de elektrische sokken ook gewoon binnenshuis of tijdens het werk dragen. Als je bijvoorbeeld in een koelcel werkt, op de markt staat of buiten in de bouw werkt, dan kunnen de sokken er voor zorgen dat je de hele dag met warme voeten rondloopt in de kou. Omdat je voeten verwarmd worden door de sokken straalt dit ook door naar de rest van je lichaam. 

Alle elektrische sokken zijn verkrijgbaar op www.comfort-producten.nl. Naast elektrische sokken is er in de webshop nog een heel assortiment te verkrijgen aan andere producten die er voor zorgen dat je het niet koud hoeft te hebben. Voor de voeten zijn er als alternatief bijvoorbeeld de verwarmde zolen in plaats van elektrische sokken. Voor de handen is er een heel scala aan verwarmde handschoenen verkrijgbaar.